Kısaca Burun Estetiği

Operasyon Süresi : Kişinin burun yapısına göre ortalama bir ile dört saat

Uygulama Biçimi : Genel anestezi, nadiren lokal anestezi

İyileşme Süresi : Bir ile iki hafta arasında işe dönme, iki ile üç hafta arasında hareketli aktiviteler, iki aya kadar darbelerden kaçınmak ve güneşlenmemek, tam neticenin gerçekleşmesi 6 ay -1 yıl ( Burun yapısına göre bu süre artabilir)

Operasyon Sonrası : Geçici şişlik, göz çevresinde geçici morluk, geçici burun ve baş ağrısı, hafif kanama, burun akıntısı

Riskler : Enfeksiyon gelişebilir, kılcal damarlardaki çatlaklar nedeni ile kalıcı ve küçük kırmızı noktacıklar oluşabilir, iyileşme süresi gecikebilir. Kişinin burun özelliğine bağlı olarak ek operasyon gerekebilir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Burun Revizyonu

Daha önce burun estetiği olmuş ve bir şekilde sonucundan memnun kalmayan hastalara uygulanır. Bazen sadece burundan nefes alma ile ilgili problemi olan hastalara yapıldığı gibi bazen de burnundaki şekil bozukluğu nedeniyle mutsuz hastalar için yapılı

Devamını Oku
Burun Ucu Estetiği (Tipplasti)

Burun ucu estetik bakımdan çok önemlidir. Bu bölgenin genişliği ve açıları kişinin yüz ifadesini çok etkilemektedir. Deri inceliği burun ucuna doğru kalınlaştığından burundaki en kalın derili bölgedir. 

Devamını Oku
Burun Estetiği Ameliyatında Planlama Nasıl Yapılır?

Burun Estetiği ameliyatında en önemli kısım ameliyat öncesi yapılacak planlamadır. Bu planlama esnasında hastanın resimleri çekilir ve bu resimler üzerinde hastanın yüzüne yakışan burun şekli çalışılır.

Devamını Oku